Champions League

Γαλανόπουλος: «Ο πανηγυρισμός στο γκολ ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω εγώ και η ομάδα»

Για την σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του στο «χρυσό» γκολ της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος.

Με τεράστια αποθέματα ψυχής και πάθους, η ΑΕΚ ανέτρεψε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, έφερε τούμπα το ματς και έφυγε με σπουδαίο διπλό (1-2) από το «Μαξιμίρ» και την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πρώτο παιχνίδι για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος, μίλησε για τη μεγάλη αυτή νίκη της «Ένωσης», για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του στην μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, αλλά και για το γεγονός πως τίποτα δεν έχει κριθεί στο θέμα της πρόκρισης.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου:

Για τη νίκη: «Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια νίκη που τη θέλαμε πολύ. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει τελειώσει κάτι για την πρόκριση όμως, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι».

Για τη διαφορετική εικόνα της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρυφτούμε από δικαιολογίες. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο ημίχρονο είδαμε τα λάθη μας, τα συζητήσαμε με τον προπονητή και τα διορθώσαμε».

Για τον πανηγυρισμό του: «Από το πρωί είχα ένα προαίσθημα ότι αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν είχα σχεδιάσει πως θα πανηγυρίσω. Αυτό που έκανα δεν ήταν για να προκαλέσω τον κόσμο και την αντίπαλη ομάδα. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω εγώ και οι συμπαίκτες μου».
Για το τι είπε ο Αλμέιδα μετά το ματς: «Ήταν περήφανος για τη νίκη και τον χαρακτήρα που δείξαμε και γυρίσαμε το ματς. Με τον κόσμο δίπλα μας είμαστε ανίκητοι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την πρόκριση.Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x