Champions League

Γιοβάνοβιτς: «Θα παλέψουμε πολύ σκληρά για να περάσουμε»

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε και κυνήγησε τη μείωση του σκορ κράτησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την (2-1) από την Μπράγκα.

Ικανοποιημένος με τη συνολική εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως δήλωσε μετά την ήττα (2-1) από την Μπράγκα.

Ο προπονητής των «πράσινων» κράτησε την αντίδραση της ομάδας του για τη μείωση του σκορ, ωστόσο τόνισε πως οι Πορτογάλοι έχουν το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Νομίζω κάναμε τα περισσότερα πράγματα καλά, αν αναλογιστούμε τον αντίπαλο, τη σημασία του αγώνα και τις δυσκολίες. Για τη μεγαλύτερη διάρκεια στεκόμασταν καλά στο γήπεδο, μπορούσαμε να ελέγχουμε το ματς χωρίς να κινδυνεύουμε. Όμως είναι τέτοιο το επίπεδο αυτό που το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Ήταν σκληρό το 2-0 για μας στο δεύτερο ημίχρονο, όμως σίγουρα είναι καλό που επιμείναμε και μειώσαμε σε 2-1.

Είναι σημαντικό αυτό το σκορ, αλλά η Μπράγκα έχει το πλεονέκτημα, είναι καλό σκορ για αυτή. Αλλά και από την πλευρά μας σίγουρα θα προσπαθήσουμε περισσότερο να κάνουμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι, να περιορίσουμε τον αντίπαλο και θα παλέψουμε πολύ σκληρά για τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x