Champions League

Γκατσίνοβιτς: «Ήρθα στην ΑΕΚ για να παίξω και στο Champions League - Πιστεύω πολύ στην ομάδα»

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς μεταξύ ΑΕΚ και Αντβέρπ.

Ένα μεγάλο ματς έχει μπροστά της η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια (30/8, 22:00) στοχεύοντας να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

O Mιγιάτ Γκατσίνοβιτς εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, τονίζοντας τη μεγάλη πίστη του στην ομάδα, την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο, αλλά και τη δική του φιλοδοξία να αγωνιστεί στο Champions League, καθώς δεν έχει παίξει ποτέ σε φάση ομίλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νοοτροπία της ομάδας κόντρα στην Αντβέρπ: «Όπως είπε και ο προπονητής έχουμε την ίδια νοοτροπία ανεξαιρέτως του αγώνα. Με την Αντβέρπ θα είναι δύσκολο ματς. Θα μπούμε για τη νίκη και την πρόκριση, το θέλουμε πολύ. Και με αυτή τη νοοτροπία θα μπούμε».

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η ΑΕΚ σε σχέση με το πρώτο ματς: «Παίζουμε καλά. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε πολύ. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο. Δεν θα αλλάξαμε κάτι. Με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ πετύχαμε δύο γκολ στο τέλος. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και πάλι. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Αν έχουμε όλοι μαζί υπομονή στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε και αύριο».

Για το ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε ομίλους Champions League, παρότι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία: «Πραγματικά, ο λόγος που ήρθα στην ΑΕΚ ήταν να παίξω και στο Champions League. Το είχα στο μυαλό μου ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου δώσει την ευκαιρία να παίξω. Είναι ένα όνειρο για μένα και μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξω».

Για το αν περιμένει μια εξέλιξη ανάλογη με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ: «Μπορώ να φανταστώ πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι για όλους σας. Το νιώθω κι εγώ όταν δεν παίζω. Όταν είμαι μέσα είμαι συγκεντρωμένος και πιο ήρεμος. Δεν θα με πειράξει να είμαι μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι ένα μήνυμα για τον προπονητή να μη με βγάλει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x