Champions League

Γιοβάνοβιτς για Σπόραρ: «Οι καλύτεροι έχαναν απίθανες ευκαιρίες - Ανωτερότητα από τον κόσμο του ΠΑΟ»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Αντράζ Σπόραρ, ενώ αποθέωσε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Σλοβένο επιθετικό.

Ασπίδα προστασίας στον Αντράζ Σπόραρ μετά τη μεγάλη χαμένη του ευκαιρία απέναντι στην Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα playoffs του Champions League, ύψωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι καλύτεροι παίκτες χάνουν απίθανες ευκαιρίες, ενώ άπαντες περιμένουν στη… γωνία για να κατηγορήσουν τον καθένα για κάτι.

Την ίδια ώρα, εξήρε τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού που αποθέωσε τον Σπόραρ στο περασμένο ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο, λέγοντας πως οι οπαδοί είναι δίπλα στην ομάδα στα δύσκολα.

«Όσον αφορά το σκηνικό με τον Σπόραρ μετά το πρώτο παιχνίδι με την Μπράγκα και την ευκαιρία που έχασε, φτάνει στο σημείο υπερβολής. Είναι χαρακτηριστικό για εμάς στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Θυμόμαστε κάτι άτυχο μέσα στο παιχνίδι, για να σημαδέψουμε ένα άτομο και δεν θυμόμαστε οτιδήποτε θετικό μπορεί να κάνει στη θητεία του. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι παρά αυτό που μπορεί κάποιος να γράφει μέσα στα σχόλια, η πραγματικότητα είναι αυτό που γίνεται στο γήπεδο. Στο τελευταίο παιχνίδι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε την ανωτερότητά του, σε αυτό που έζησε ο Σπόραρ όταν πήγε για ζέσταμα. Αυτοί που ζούνε την ομάδα καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι αυτή η στήριξη. Αυτό που έγινε τον Αντράζ έγινε με πολλούς ποδοσφαιριστές. Οι καλύτεροι χάνουν απίθανες ευκαιρίες.

Περιμένουμε να γίνει κάτι για να κατηγορήσουμε για κάτι. Είναι το μεντάλιτι που έχουμε. Ο Άντραζ κατάλαβε εκεί, στις πραγματικές συνθήκες, ότι ο Παναθηναϊκός και οι φίλαθλοί του είναι στα δύσκολα δίπλα μας. Δεν αφορά μόνο τα πρόσωπα, είναι δίπλα στην ομάδα. Το έχουνε δείξει και στα δύσκολα, όχι μόνο τώρα που τα πράγματα πάνε καλά»
, τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x