Champions League

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει ποτέ, μπορούμε την πρόκριση με τον κόσμο μας»

Στη... μαχητική ψυχή του Παναθηναϊκού, που επιβεβαιώθηκε και στη Μπράγκα, στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης τονίζοντας ότι με τη βοήθεια των οπαδών του μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Τον αλύγιστο χαρακτήρα του απέδειξε και στη Μπράγκα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ιωαννίδης μετά παιχνίδι και παρά την ήττα της ομάδας του με 2-1.

Με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να εκφράζει παράλληλα την πίστη του ότι το «τριφύλλι» μπορεί, με τη συμπαράσταση των οπαδών του, να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα στη ρεβάνς και να περάσει αυτό στους ομίλους του Champions League!

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλη ευκαιρία και το 0-0 φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο νωθροί, οι αντίπαλοι ανέβασαν επίπεδο και βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0. Είχαν και άλλες ευκαιρίες και για αυτό νομίζω σταθήκαμε τυχεροί που δεν δεχθήκαμε τρίτο γκολ και στο τέλος βάλαμε ένα σημαντικό γκολ για τη ρεβάνς», είπε αρχικά o Ιωαννίδης.

Και πρόσθεσε: «Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα αυτή δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό ήταν ένα ακόμα παράδειγμα σήμερα. Βάλαμε ένα γκολ από το πουθενά γιατί δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Αν γίνουμε πιο κυρίαρχοι, και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, θα αρχίσουμε να σκοράρουμε ακόμη περισσότερες φορές. Όλοι στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x