Champions League

Ο Κάραγκερ «λιγουρεύτηκε» Μπέλιγχαμ στη Λίβερπουλ, όμως ο Ανρί τον προσγείωσε απότομα

Ο Κάραγκερ εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Βρετανό σταρ στη Λίβερπουλ, μετά τη νίκη που χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Ανρί του υπενθύμισε πως βρίσκεται στη πολυνίκη του Champions League.

Τους αγώνες του Champions League σχολίασαν μετά τη λήξη τους ο Τιερί Ανρί και ο Τζέιμι Κάραγκερ για λογαριασμό του CBS Sports.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ήταν στο πάνελ μαζί με την παρουσιάστρια Κέιτ Άμπντο και τον πρώην συνάδελφό τους, Μίκα Ρίτσαρντς, εκφράζοντας την απόψη τους για διάφορα θέματα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάποια στιγμή, ο Κάραγκερ εξέφρασε την επιθυμία «είμαι σίγουρος πως ο Τζουντ (Μπέλινγκχαμ) θα ήθελε να δοκιμάσει να παίξει στην Premier League μία μέρα και τι καλύτερο, να το κάνει για την έξι φορές νικήτρια του Champions League, Λίβερπουλ».

Τότε ο Ανρί τον προσγείωσε απότομα, λέγοντάς του πως ο Βρετανός μεσοεπιθετικός «παίζει για μία ομάδα που έχει κατακτήσει 14 φορές το τρόπαιο!».

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο

[CBS] Jamie Carragher: “I’m sure Jude wants to try PL one day, and where better than 6 times Champions League winners Liverpool?” Thierry Henry replies: “He is playing for a team that has won 14….”
byu/NeoIsJohnWick insoccer

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x