Champions League

Κασίγιας: «Η Σάλκε θα θέλει εκδίκηση»

Πολύ δύσκολοo θα είναι για τη Ρεάλ τo εκτός έδρας ματς με τη Σάλκε για τη φάση των «16» του Champions League, σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας, που τόνισε ότι οι Γερμανοί θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση.

Εκδίκηση για την περυσινή εντός έδρας ήττα (με 6-1) από τη Ρεάλ θα θέλει να πάρει η Σάλκε, σύμφωνα με τον Ικέρ Κασίγιας.

Οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν τους Γερμανούς για τη φάση των «16» του Champions League και ο αρχηγός τους δήλωσε ότι το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το περυσινό, ενώ τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

«Ξέρουν ότι έχουν την ευκαιρία να πάρουν εκδίκηση για τον περυσινό αποκλεισμό και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στη Γερμανία είναι πολύ έντονη. Το γεγονός ότι μας αντιμετώπισαν και πέρυσι δεν μας ωφελεί, αντιθέτως τους δίνει πλεονέκτημα. Θα ήταν λάθος μας να πιστέψουμε ότι το να παίξουμε στο Γκελζενκίρχεν θα είναι εύκολο ή ότι θα επαναληφθεί ό,τι έγινε και πέρυσι. Ακριβώς το αντίθετο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί», ήταν τα λόγια του Ισπανού πορτιέρο, που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόνι Κρόος.

«Το καλοκαίρι, κάποιοι παίκτες που ήταν σημαντικοί για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας μας έφυγαν και στη θέση τους ήρθαν άλλοι που έχουν αποδειχτεί καταλυτικοί για την έως τώρα πορεία μας, όπως ο Κρόος. Είναι πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια και ξέρει πως να κινηθεί και πως να μοιράσει το παιχνίδι γρήγορα. Είναι γρήγορος και νέος και παίζει σε υψηλό επίπεδο για αρκετά μεγάλο διάστημα, γι' αυτό και η Ρεάλ έκανε το σωστό και τον πήρε», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x