Champions League

Δεν κρατιέται ο Μπονγκ!

Θέλει να παίξει και φαίνεται πως μπορεί! Ο Γκαετάν Μπονγκ δεν αισθάνεται ενοχλήσεις πλέον και πιθανότατα θα είναι στο «χέρι» του Μίτσελ το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Παλικάρι εμφανίζεται ο Γκαετάν Μπονγκ και έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Καμερουνέζος μπακ, μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα, αλλά πλέον φαίνεται μια χαρά, αφού στο πρωινό χαλάρωμα ήταν... περδίκι!

Ούτε πόνοι, ούτε ενοχλήσεις, τίποτα. Προσηλωμένος -εφόσον του ζητηθεί- 100% στο να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στο προσεχές παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Γι' αυτό άλλωστε και λίγο πριν «τιτίβισε», λέγοντας πως «δεν περνάει η ώρα», όντας ιδιαίτερα ανυπόμονος!

Τώρα, η... μπάλα περνάει στα χέρια του Μίτσελ. Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας καλείται να αποφασίσει αν θα του δώσει φανέλα βασικού ή θα παίξει με τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Γιατί ναι μεν ο Αφρικανός νιώθει καλά, ναι μεν θέλει σαν «τρελός» να αγωνιστεί, αλλά η μίνι αποχή του δημιουργούν –ευχάριστους- «πονοκεφάλους» στον Ισπανό τεχνικό, που αναμένεται να κατασταλάξει λίγη ώρα πριν το ματς!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x