Champions League

Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ… μάντεψε που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Κόβατσιτς!

Εκτός από το νικητήριο πέναλτι της Ρεάλ Μααδρίτης, ο Αντόνιο Ρούντιγκερ καθοδήγησε τον Αντρέι Λούνιν και στην εκτέλεση του Μάτεο Κόβατσιτς, συμβάλλοντας… διπλά στον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι!

Σε μεγάλο πρωταγωνιστή της χθεσινής επικής πρόκρισης της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με 4-3 στα πέναλτι, στα ημιτελικά του φετινού Champions League, αναδείχθηκε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός των «μερένχες», βλέπετε, είχε διπλή, καθοριστική συμβολή, στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στην Αγγλία.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Ρούντιγκερ ανέλαβε να εκτελέσει το τελευταίο κρίσιμο πέναλτι, ευστοχώντας μάλιστα, και στέλνοντας πρακτικά την Ρεάλ στους «4» του θεσμού…

Αντιθέτως, πριν ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, ο 30χρονος στόπερ της «λευκής βσίλισσας» καθοδήγησε τον Αντρέι Λούνιν να πέσει στη σωστή γωνία, για να σταματήσει την εκτέλεση του Ματέο Κόβατσιτς!

Μόλις, λοιπόν, ο Ουκρανός τερματοφύλακας απέκρουσε και η πρόβλεψη του Ρούντιγκερ βγήκε σωστή, τότε ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς κερδίζοντας και τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x