Champions League

Ματσάρι: «Με ενδιαφέρει να προκριθούμε, στα πρώτα μου παιχνίδια δείξαμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο»

Για το παιχνίδι με την Μπράγκα που θα κρίνει την παρουσία της Νάπολι στους «16» του Champions League μίλησε ο Βάλτερ Ματσάρι.

Η Νάπολι υποδέχεται την Μπράγκα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και θέλει τη νίκη ή την ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βάλτερ Ματσάρι, αναφέρθηκε στην καλή -όπως την χαρακτήρισε- αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ακόμα και στις ήττες από τη Γιουβέντους και την Ίντερ, ενώ χαρακτήρισε απαραίτητη την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Είναι απαραίτητο να προκριθούμε, σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια μου, δείξαμε ότι παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να βρούμε την ισορροπία που είχε η ομάδα πέρυσι. Αύριο περιμένω περισσότερη σταθερότητα, κατά τη γνώμη μου παίξαμε πολύ καλά με τη Γιουβέντους στο πρώτο ημίχρονο και με την Ίντερ, αλλά αύριο με ενδιαφέρει να προκριθούμε, δείχνοντας ότι είμαστε και πάλι συμπαγείς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη, πρέπει να σκεφτόμαστε να παραχωρήσουμε ελάχιστο χώρο στους αντιπάλους μας, αυτό θα μας ωφελήσει στην πορεία του πρωταθλήματος. Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ενδεχομένως να μην δεχθούμε γκολ, και αυτό θα με ευχαριστούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», ήταν τα λόγια του Ματσάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x