Champions League

Μιγιάτοβιτς: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή του Βινίσιους»

Σε ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς για την κακή εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης και την αντίδραση του Βινίσιους στην αψιμαχία με τον Ορμπάν

Δριμεία κριτική άσκησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέτζα Μιγιάτοβιτς στον Βινίσιους.

«Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορά, ίσως σε κάποια άλλη ομάδα. Αν αυτό είχε γίνει εναντίον μας, όλοι θα μιλούσαν για την UEFA. Πρέπει να είμαστε υποκειμενικοί», δήλωσε ο Μιγιάτοβιτς σχετικά με την ενέργεια του Βραζιλιάνου εναντίον του Ορμπάν, με την οποία, παραλίγο να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.

«Είναι ξεχωριστός παίκτης. Αυτός κάνει τη διαφορά. Του αξίζει όλος ο σεβασμός. Όλοι, όμως, σου λένε ότι πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά. Τον συμβουλεύω να βρει τρόπο να ηρεμήσει αλλιώς δεν θα γίνει μεγάλος παίκτης», είπε ο σκόρερ του ιστορικού γκολ των «μερέγχες» στο τελικό του Champions League το 1998 κόντρα στην Γιουβέντους.

«Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιο παιχνίδι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χάρη στο Θεό είναι ακόμα στο Champions League. Πραγματικά σας το λέω», σχολίασε ο Μαυροβούνιος συνεχίζοντας την κριτική του για την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της πρώην ομάδας του.

Ο Πέτζα αγωνίστηκε για τρεις σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης από το 1996 εώς το 1999 καταγράφοντας 118 εμφανίσεις με 36 γκολ και 14 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x