Champions League

Μλαντένοβιτς: «Κάθε στιγμή μπορεί να είναι καθοριστική - Πιστεύω πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές»

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, εκφράζοντας την άποψή του πως η ομάδα του θα ζήσει μεγάλες στιγμές.

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, το οποίο διεξάγεται αυτή τη στιγμή, παραχώρησε λίγο πριν την έναρξη του ματς ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Σε αυτές ανέφερε εξέφρασε την άποψή του πως η ομάδα του θα ζήσει μεγάλες στιγμές, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την ομάδα του: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για τον αγώνα αυτόν. Είμαστε πολύ καλά και απόλυτα έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές. Πιστεύω σε μένα και στην ομάδα. Είμαστε έτοιμοι».

Δυνατά και αδύναμα σημεία: «Σε τέτοια παιχνίδια κάθε στιγμή μπορεί να είναι καθοριστική. Ξέρουν τα πάντα για εμάς και εμείς για αυτούς. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμοι. Όποιος έχει πιο καθαρό μυαλό και πνευματική ετοιμότητα θα υπερτερήσει».

Για το πέναλτι με τη Μαρσέιγ: «Είμαι έτοιμος. Είμαι έτοιμος να πάρω την ευθύνη. Θα κάνω το καθήκον μου. Ευχαριστώ (στα ελληνικά)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x