Champions League

Κέιν: «Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει δυσκολίες αλλά θα ψάξει μεγαλειώδη επιστροφή»

Για την επικινδυνότητα της πρώτης αποστολής για τη Μπάγερν Μονάχου στο φετινό Champions League, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο Χάρι Κέιν στο Sports Illustrated.

Για το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται ο Χάρι Κέιν. Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Αλιάνζ Αρένα» και ο Άγγλος επιθετικός «έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου» σε δηλώσεις του, αναφορικά με τον επερχόμενο αντίπαλο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο μερικές φορές, τέτοιες ομάδες είναι επικίνδυνες, γιατί θέλουν πάντα να κάνουν μία μεγαλειώδη επιστροφή».

Για το συγκεκριμένο ματς δήλωσε επίσης ότι «Φυσικά και θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πάντα το Champions League είναι κάτι το ξεχωριστό και το πρώτο μου παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου θα το θυμάμαι για πολύ καιρό. Οπότε ελπίζω ότι θα έχει θετική έκβαση όλο αυτό».

Από εκεί και πέρα, ο Κέιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Τόμας Τούχελ. «Είναι πολύ καλός τύπος και έχει εξαιρετικές ιδέες για το πως πρέπει να παίξουμε και να παραταχθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η σχέση μας είναι εξαιρετική και νομίζω ότι θα εξελιχθεί όλο και καλύτερα, όσο περνάει ο καιρός. Είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο και μας ωθεί όλους στο να γίνουμε καλύτεροι», είπε ο 30χρονος στράικερ.

Αναφορικά με τη δική του παρουσία στη Μπάγερν Μονάχου, ο Άγγλος πρόσθεσε: «Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έκανα σε άλλους συλλόγους στο παρελθόν. Μου αρέσει να δίνω το καλό παράδειγμα όταν είμαι στην προπόνηση ή στο γήπεδο. Μιλάω με τους συμπαίκτες μου, τους βοηθάω και προσπαθώ να κατανοήσω το πως μπορώ να τους κάνω καλύτερους».

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x