Champions League

Σένκεφελντ στο sportfm.gr: «Αξίζαμε την πρόκριση - Απίστευτη η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού»

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στο sportfm.gr μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα, λέγοντας πως το «τριφύλλι» άξιζε να προκριθεί στους ομίλους του Ch. League, ενώ αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από την Μπράγκα (0-1) και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Πορτογαλία έμεινε εκτός… αστεριών, συνεχίζοντας πλέον στους ομίλους του Europa League.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος κλήθηκε να περάσει ως αλλαγή στο 43ο λεπτό αντί του Τιμ Γέντβαϊ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, μίλησε στο sportfm.gr και στον Σπύρο Σιαμπλή μετά τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη και την πρόκριση, αλλά δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες του και «τιμωρήθηκε» από την Μπράγκα, την οποία χαρακτήρισε σκληρή ομάδα.

Παράλληλα, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τη διαρκή βελτίωση των «πράσινων», το δύσκολο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εξήρε την παρουσία των φίλων του «τριφυλλιού» οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα, δείχνοντας την αγάπη τους προς τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ:

«Είχαμε αρκετές φάσεις για να σκοράρουμε πριν η Μπράγκα βρει το γκολ, αλλά μας έλειψε αυτό το… κάτι στην τελική ενέργεια. Και μετά το 0-1 είχαμε όμως μεγάλες ευκαιρίες, εγώ είχα μια κεφαλιά για να σκοράρω επίσης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως. Η Μπράγκα ήταν πιο σκληρή και κατάφερε να περάσει. Στο τέλος της ημέρας υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα γιατί αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Σου αφήνει μια άσχημη γεύση αυτό…», είπε αρχικά ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός.



Για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού που δείχνουν την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Είχαμε μια πολύ καλή πορεία στα προκριματικά του Champions League και πρέπει να συνεχίσουμε να το δείχνουμε αυτό κάθε ημέρα και σε κάθε ματς».

Πλέον, ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του το εν λόγω ματς και να επικεντρωθεί στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκοπό να κάνει το 2/2 στις εγχώριες διοργανώσεις: «Δεν είναι ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να συγκεντρωθούμε σε αυτή την αναμέτρηση. Είδατε πως η ΑΕΚ έχασε ήδη βαθμούς και αυτό δείχνει πως πρέπει να έχεις το μυαλό σου σε κάθε ματς ξεχωριστά. Ίσως αυτό το ματς με τον ΠΑΣ να είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί υπάρχει η απαίτηση να κερδίσεις».

Για την παρουσία 65 χιλ. οπαδών στο ΟΑΚΑ και την αποθέωση που γνώρισαν οι πράσινοι στο φινάλε παρότι δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τόνισε: «Η στήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού προς εμάς ήταν απίστευτη, είναι πάντα εκπληκτική. Είναι πάντα εδώ, πάντα δίπλα μας, είτε στις καλές στιγμές είτε και στις κακές. Αυτό δείχνει και την αληθινή αγάπη και τη στήριξη που μας δείχνουν».

Για το σύνθημα του κόσμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε πιθανότητες, δεν μου αρέσει. Κοιτάζουμε κάθε εβδομάδα και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σίγουρα είναι ο στόχος μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά θα πρέπει και να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Είναι ωραίο να μιλάς γι’ αυτό, όμως πρέπει και να το δείξεις πως το θέλεις και μπορείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x