Champions League

Σκόρπισε ξανά την Μπάτσκα Τόπολα η Μπράγκα και περιμένει Παναθηναϊκό ή Μαρσέιγ!

Η Μπράγκα έκανε και πάλι «πλάκα» στην Μπάτσκα Τόπολα, τη νίκησε εκτός έδρας με σκορ 4-1 και προκρίθηκε στα playoffs του Champions League όπου περιμένει Παναθηναϊκό η Μαρσέιγ!

Πέταξε στα playoffs με νέα άνετη νίκη η Μπράγκα!

Η πορτογαλική ομάδα διέλυσε με σκορ 4-1 την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία, παίρνοντας με συνολικό σκορ 7-1 την πρόκριση στην επόμενη και... τελευταία φάση των προκριματικών του Champions League, όπου περιμένει τον νικητή μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ!

Η Μπράγκα έκανε «πλάκα» από την αρχή του αγώνα, δείχνοντας «άγριες» διαθέσεις παρά το ευρύ 3-0 με το οποίο είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι. Ο έμπειρος Πίζι άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Μπρούμα, πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και MVP της αναμέτρησης.

Ο Πορτογάλος έβαλε γκολ στο 13' και ακόμη ένα στο 15', δείχνοντας πραγματικά ασταμάτητος στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους παίκτες της Μπάτσκα Τόπολα, που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Μπράγκα. Μάλιστα, ο Μπρούμα «σέρβιρε» και το 4-0 στον Αλ Μουσράτι στο 20ο λεπτό, φτάνοντας να έχει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 7 λεπτά!

Η Μπάτσκα Τόπολα κατάφερε να μειώσει στο 39' με τον Ρακόνιατς και να πετύχει το πρώτο της γκολ απέναντι στους Πορτογάλους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε καθώς όλα είχαν τελειώσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποιο άλλο τέρμα.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x