Champions League

Μπίστσαν: «Θα γίνει πόλεμος σε ένα εχθρικό περιβάλλον, αλλά θα παλέψουμε»

Απογοητευμένος με την ήττα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά αποφασισμένος να παλέψει αυτός και η ομάδα του στη ρεβάνς, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιγκόρ Μπίστσαν.

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Champions League έκανε η ΑΕΚ στο «Μαξιμίρ», φεύγοντας από την έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το σπουδαίο διπλό (1-2) που μάλιστα ήρθε με ανατροπή.

Ο τεχνικός των Κροατών, Ιγκόρ Μπίστσαν, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν καλή για μία ώρα αγώνα, ενώ μετά υπέστη καθίζηση. Πάντως, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς, λέγοντας πως παρά την αφιλόξενη ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν την Αθήνα, εκείνος και οι παίκτες του θα παλέψουν για την πρόκριση.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιγκόρ Μπίστσαν:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Ήμασταν καλοί για περίπου μία ώρα μέχρι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, μετά είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά όταν αρχίσαμε να κάνουμε αλλαγές, είχαμε πτώση στην απόδοσή μας. Παίξαμε γενναία και με συνδυασμούς, είχαμε μια ευκαιρία στο τέλος του πρώτου μέρους και ποιος ξέρει πώς θα τελείωνε αν κάναμε το 2-0 αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται για 90 λεπτά. Οι έμπειροι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν τη στιγμή τους και θα μπορούσαμε να δεχθούμε κι άλλα γκολ. Μετά το γκολ χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι, παρόλο που είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν στο επίπεδο του πρώτου.

Πρέπει να έχεις ποιότητα και πλάτος για να διατηρήσεις το αγωνιστικό επίπεδο απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο ότι το γήπεδο εκεί θα είναι φλογερό, ζεστό και πολύ δύσκολο. Είναι ένα γήπεδο που είναι πολύ υποστηρικτικό και φιλόξενο, θα γίνει πόλεμος σε ένα εχθρικό περιβάλλον, αλλά θα παλέψουμε. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κίνητρο από εμάς. Δεν έχουν χάσει στο γήπεδό τους εδώ και πολύ καιρό και αυτό λέει τα πάντα για το πόσο σημαίνει για αυτούς το γήπεδό τους αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x