Champions League

Έβαλε πλώρη για τους «16» η απόλυτη Ρεάλ και… ακολουθεί η Νάπολι!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε και από την Μπράγκα (1-2) για να κάνει το 3/3, ενώ η Νάπολι νίκησε την Ουνιόν στο Βερολίνο (0-1) και ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Κλείνει εισιτήρια για τη φάση των «16» η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέρασε και από την έδρα της Μπράγκα (1-2) για να κάνει το 3/3 και παραμένει μόνη πρώτη, ούσα μια ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ για άλλη μια σεζόν.

Όλα δείχνουν, όμως, πως δεν θα είναι μόνη της, αφού μετά το «διπλό» της Νάπολι στο Βερολίνο (0-1) επί της Ουνιόν, η πρωταθλήτρια Ιταλίας φαίνεται πως θα ακολουθήσει για να συμπληρώσει την πρώτη δυάδα του 3ου ομίλου.

Την ίδια ώρα, η Μπράγκα (3 βαθμοί) με την Ουνιόν (0 βαθμοί) θα κονταροχτυπηθούν για την 3η θέση που οδηγεί στα playoffs του Europa League.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2
(63’ Τζαλό - 16’ Ροντρίγκο, 61’ Μπέλιγκχαμ)

Ουνιόν Βερολίνου-Νάπολι 0-1
(65’ Ρασπαντόρι)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (08/11):
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα
Νάπολι-Ουνιόν Βερολίνου

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:
Μπράγκα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2, Ουνιόν-Νάπολι 0-1

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2



Συνεχίζει απόλυτη η Ρεάλ Μαδρίτης και αγκαλιάζει την πρόκριση! Κάπως έτσι, μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 16ο λεπτό, με τον Βινίσιους να κάνει τρομερή ατομική προσπάθεια και έσπασε στον Ροντρίγκο που με τη βοήθεια και της τύχης έγραψε το 1-0. Με το ματς να είναι ροντέο, πάντως, η Μπράγκα να έχει 10 τελικές στο πρώτο μέρος, αλλά οι παίκτες της να είναι τρομερά άστοχοι και τελικά ο Μπέλιγκχαμ για άλλο έναν αγώνα να σκοράρει για να γράψει το 2-0.

Οι Πορτογάλοι δεν τα παράτησαν και δύο λεπτά μετά, μείωσαν με τον Τζαλό σε 2-1 και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Το πάλεψαν ως το φινάλε μπας και βρουν το γκολ της ισοφάρισης έχοντας τεράστια φάση στο φινάλε, αλλά ο Κέπα κράτησε όρθιους τους Μαδριλένους για να κάνουν το 3/3.




ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΝΑΠΟΛΙ 0-1



Την ίδια ώρα, η Νάπολι έκανε επαγγελματική και… συνάμα ιταλική εμφάνιση για να περάσει από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου με 1-0. Κάπως έτσι, οι «παρτενοπέι» έφτασαν τους 6 βαθμούς και βάζουν πλώρη για να κατακτήσουν τουλάχιστον τη 2η θέση, όντας στο -3 από την κορυφή και στο +3 από τη δεύτερη θέση, έχοντας αυτή τη στιγμή την ισοβαθμία.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, το οποίο οι δύο ομάδες έβγαλαν χωρίς τέρματα, η Νάπολι βρήκε το γκολ που ήθελε και στη συνέχεια έκανε εξαιρετική διαχείριση. Διότι στο 65ο λεπτό ο Κβαρατσκέλια σέρβιρε και ο Ρασπαντόρι που κάνει τα… ρεπό του Οσιμέν, από τη στιγμή που ο Νιγηριανός είναι τραυματίας, λύτρωσε την ομάδα του Γκαρσιά, η οποία μετράει το 2/2 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μετά την επανεκκίνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x