Champions League

Μπρούμα: «Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»

Όσα ανέφερε ο Μπρούμα μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε για την Μπράγκα κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα playoffs του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μπράγκα (0-1), αποκλείστηκε από το Champions League και θα συνεχίσει την πορεία του στο Europa. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε μια εξαιρετική εικόνα και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Μπρούμα ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ για την πορτογαλική ομάδα, με τον 28χρονο να μιλάει μετά το παιχνίδι αναφέροντας πως δεν ήταν εύκολο μέσα σε τέτοιο γήπεδο και τέτοια ατμόσφαιρα.

«Ήταν ένα καλό γκολ. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή και μετά ας συγκεντρωθούμε, γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ.

Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση. Τόσο για μένα, για τον σύλλογο, όσο και για τους οπαδούς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x