Champions League

Ναι, αλλά είναι η «βασίλισσα» (video)

Τι κι αν την στρίμωξε για τα καλά η Παρί μέσα στο «Μπερναμπέου»; Η Ρεάλ πήρε τη νίκη 1-0 και την πρόκριση από νωρίς-νωρίς στους «16». Θυμήθηκε τα… παλιά η Σαχτάρ, διαλύοντας την Μάλμε (4-0).

Ίδρωσε, ζορίστηκε όμως την δουλειά της την έκανε. Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε αλλά πήρε με σκορ 1-0 τη νίκη κόντρα στην Παρί στο «Μπερναμπέου» και ήδη από την 4η αγωνιστική «σφράγισε» την πρόκριση στους «16».

Η «βασίλισσα» μπήκε καλύτερα στο ματς, δείχνοντας πως δεν επηρεάζεται απ’ τις σημαντικές απουσίες. Το γκολ ήρθε σε ιδανικό σημείο, με τον Νάτσο στο 35ο λεπτό, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Παριζιάνοι, χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, ρίσκαραν και παρότι έχασαν τον Βεράτι με τραυματισμό η αλλαγή τακτικής τους βγήκε. Καβάνι και Ιμπραΐμοβιτς ταλαιπώρησαν την άμυνα των Μαδριλένων, που από τύχη δεν δέχτηκε γκολ. Αποκορύφωμα ήταν η εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρί στο 89’, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.



Σαχτάρ-Μάλμε 4-0

Καμία τύχη δεν είχε η Μάλμε απέναντι στην Σαχτάρ. Οι Ουκρανοί διέλυσαν στο σπίτι τους την ομάδα του Χαρέιντε, φτάνοντας εύκολα στο εμφατικό 4-0. Έτσι, θα παίξουν τα ρέστα τους για να κλέψουν την 2η θέση απ’ την Παρί, ενώ έχουν πλεονέκτημα για την 3η απέναντι στους Σουηδούς, καθώς κάλυψαν την ήττα τους (1-0) στο πρώτο παιχνίδι.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

1.Ρεάλ 10
2.Παρί 7
3.Σαχτάρ 3
4.Μάλμε 3

Η επόμενη αγωνιστική (5η αγωνιστική):

Τετάρτη 25/11
Μάλμε-Παρί (21.45)
Σαχτάρ-Ρεάλ

Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x