Champions League

Νικολογιάννης: «Ακόμα μεγαλύτερη η πίστη στον Παναθηναϊκό πλέον - Αυτά πρέπει να κάνει στη ρεβάνς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό πλέον έχουν την πεποίθηση πως μπορούν να περάσουν τη Μαρσέιγ και εξήγησε πως μπορεί να συμβεί αυτό στο δεύτερο ματς.

«Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, θα δουλέψει πολύ σε τακτικά θέματα, ο Γιοβάνοβιτς αφού θα είναι πιο πιεστική και διαβασμένη Μαρσέιγ την Τρίτη. Ο Παναθηναϊκός είχε και πριν αλλά τώρα έχει μεγαλύτερη πίστη, γιατί έχει πάρει μια νίκη και οι παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν, αν κάνουν το παιχνίδι που πρέπει, να πάρουν μια πολύ μεγάλη πρόκριση. Θα πρέπει κατά την γνώμη μου να κάνει ένα έξυπνο παιχνίδι. Δεδομένα θα δεχτεί μεγάλη πίεση, πρέπει να αποφύγει το οποιοδήποτε λάθος και να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του. Να είναι προσεκτικός στην τελική πάσα και να αν μπορεί να κάνει γκολ σε αυτές. Εγώ νομίζω ότι ο Μαρθελίνιο, πέραν του ότι είναι νέος στην ομάδα, ίσως να βασίστηκε πολύ στην εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο. Να τον ξεγέλασε η εικόνα του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού κατέγραψε την πολύ καλή αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού», με εξαίρεση μια φάση, που είχε σε όλη την διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης με τους Μασσαλούς στη Λεωφόρο.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι αυτή την στιγμή η πίεση και το πρέπει είναι στη Μαρσέιγ, όπως ήταν ανάλογα και στον Παναθηναϊκό στα παιχνίδια με τη Ντνίπρο.

Και σημείωσε ότι η έδρα των «πράσινων» στην Ελλάδα θα είναι η Λεωφόρος, με το ΟΑΚΑ να χρησιμοποιείται στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x