Champions League

Νικολογιάννης: «Μεγάλη δίψα ενόψει Μπράγκα στον Παναθηναϊκό - Να της βάλει από το 1' δύσκολα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην τεράστια διάθεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για πρόκριση επί της Μπράγκα και κατέγραψε ποιος είναι ο στόχος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού και την μεγάλη αποφασιστικότητα που υπάρχει για το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Μπράγκα μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Και σήμερα αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού στην τακτική ο Γιοβάνοβιτς. Την είδε συνεργάτης του, έχει μεταφέρει στους παίκτες και πως θα αγωνιστεί η Μπράγκα, και που πρέπει να χτυπήσουν, αλλά και τι να κάνουν. Αυτό θα κάνει και στην αυριανή προπόνηση. Υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπράγκα. Γνωρίζουν ότι είναι μια ομάδα που λειτουργεί καλά, έχει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά παρουσιάζει περισσότερα προβλήματα στην άμυνα. Στον Παναθηναϊκό θέλουν πάρα πολύ να πάρουν την πρόκριση και να δώσουν μεγάλη χαρά στον κόσμο. Θα έλεγα ότι στόχος είναι να της βάλει δύσκολα από το πρώτο λεπτό, σε αντίθεση με το Βελοντρόμ και τη Μαρσέιγ», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι περιμένει να δει τι θα γίνει με τους Σένκεφελντ και Αράο, καθώς αμφότεροι είναι πλέον καλά και εναπόκειται στον Γιοβάνοβιτς το αν θα είναι αυτοί οι δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει το «τριφύλλι» πριν το ματς στην Πορτογαλία.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι φαίνεται πως έχουν μείνει αδιάθετα γύρω στις 17.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα και αν πάει καλά και το πρώτο παιχνίδι, πιστεύει ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x