Champions League

Νικολογιάννης: «Υπέρβαση χωρίς προηγούμενο αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός με αυτό το φορμάτ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί η μέχρι τώρα παρουσία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι ούτως ή άλλως πετυχημένη και στάθηκε στην… ανθρωποφαγία με τον Άντραζ Σπόραρ.

Ενδεχόμενη αδυναμία του Παναθηναϊκού να αποκλείσει, τελικά, τη Μπράγκα δεν θα συνιστά και αποτυχία, όπως επισήμανε ο Τάσος Νικολογιάννης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, εξηγώντας και το γιατί.

«Έτσι όπως κύλησε η βραδιά χθες όπου ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ό,τι λάθος έκανε σε αντίθεση με το ματς στη Μασσαλία, δημιουργήθηκε κάποια στιγμή ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι ακόμα και 3-0, αλλά ο Μπρινιόλι έπιασε έναν τετ α τετ σαν πέναλτι. Η παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπράγκα μπήκε με έναν τρόπο που έπρεπε να μπει ο Παναθηναϊκός, έβγαλε όμως σε ένα ακόμα ματς αντίδραση και με το γκολ του Μαντσίνι έμεινε ζωντανός για την πρόκριση. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στη ρεβάνς, για να κάνει μια υπέρβαση που δεν έχει προηγούμενο. Με αυτό το φορμάτ, δεν θυμάμαι κάποια ομάδα από την Ελλάδα να έχει περάσει ως δευτεραθλήτρια στους ομίλους. Δεν ήταν το φαβορί ούτε με τη Μαρσέιγ, ούτε με τη Μπράγκα. Αν δεν πετύχει τις υπερβάσεις δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ανθρωποφαγία αυτό που γίνεται με τον Σπόραρ όλο το φετινό καλοκαίρι, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν βοηθάει καθόλου τον Σλοβένο επιθετικό των «πράσινων».

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι στον Παναθηναϊκό έλειψε χθες η σωστή τελική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα ο Βιλένα, με αποτέλεσμα να μην έχει βοήθεια ο Ρούμπεν και δημιουργικά αλλά και ανασταλτικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ενώ κατέγραψε τα επιτεύγματα των δύο σέντερ φορ του «τριφυλλιού» έως τώρα, αναφέροντας πως δεν ισχύει ότι έχει πρόβλημα στην επίθεση όπως δείχνουν τα γεγονότα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x