Champions League

Όφερμαρς: «Δεν τολμούσαμε να το ονειρευτούμε»

Χαρούμενος για την επιτυχία της Αντβέρπ να φτάσει στους ομίλους του Champions League ήταν ο τεχνικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου, Μαρκ Όφερμαρς, ο οποίος εμφανίστηκε αρκετά ρεαλιστής.

Τους τόνους, μετά τη σπουδαία πρόκριση της Αντβέρπ επί της ΑΕΚ στο Champions League, επιχείρησε να ρίξει με δηλώσεις του ο Μαρκ Όφερμαρς.

Ο τεχνικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου ήταν σίγουρα χαρούμενος για την επιτυχία της ομάδας που ο ίδιος δημιούργησε, αλλά εμφανίστηκε προσγειωμένος όσον αφορά τη συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, σε μία απαιτητική σεζόν, όπως δήλωσε.

«Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αυτό μπορώ να σας πω», ήταν το πρώτο σχόλιό του.

«Είναι υπέροχο, ναι. Επίσης, για εμένα. Δεν τολμούσαμε να το ονειρευτούμε. Δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι στο Βέλγιο το κάνουν. Τώρα ήρθε η στιγμή να το απολαύσουμε», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για την επίτευξη του ονείρου της παρουσίας της Αντβέρπ στους ομίλους του Champions League.

«Θα είναι συναρπαστικο. Θα περιμένουμε την κλήρωση την Πέμπτη και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League δεν αλλάζει πραγματικά τίποτα. Δεν χρειάζεται να πάρεις έναν παίκτη, που θα έχει πλέον προστιθέμενη αξία. Αν είναι να συμβεί κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα ας περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή. Εκείνο που μπορώ να σας πω τώρα είναι πως θα είναι μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Και αν θέλουμε να προοδεύσουμε, θα πρέπει να τελειώσει το γήπεδο. Διαφορετικά το πλάνο δεν θα λειτουργήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x