Champions League

Ολυμπιακός: «Κόλαφος η UEFA κατά ΠΑΟ!»

Καμία ανησυχία στον ΟΣΦΠ για τη συμμετοχή του στο Ch. League, μετά την σημερινή εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟ. Σύμφωνα με τους Πειραιώτες, η UEFA κράτησε σκληρή στάση στην καταγγελία των πρασίνων.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της καταγγελίας του Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού, με αφορμή τη συμμετοχή του τελευταίου στο Champions League.

Σήμερα, λοιπόν, εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του τριφυλλιού (παρουσία ανθρώπων των δύο αιωνίων και της UEFA) και την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για να κλείσει οριστικά το θέμα της παρουσίας ή μη των Πειραιωτών στην προσεχή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό που βγαίνει για την ώρα απ’την πλευρά των πρωταθλητών είναι πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχία και πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να «μπλέκει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή τον σύλλογο σε κάτι παράνομο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους «ερυθρολεύκους» οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κράτησαν –κατά τη διάρκεια της εκδίκασης- πολύ σκληρή στάση απέναντι στους πράσινους και τα σχόλιά τους ήταν κόλαφος σε βάρος του τριφυλλιού.

Σημειώνουν, παράλληλα, στο λιμάνι πως σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν ακραίες εκφράσεις κατά του Παναθηναϊκού και απ’ την UEFA ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση, στηριζόμενοι σε ερμηνείες φάσεων απ’ τον οποιοδήποτε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x