Champions League

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση Ιωαννίδη-Μπρινιόλι, ο… τερματοφύλακας Μάγκνουσον και η ισπανική κερκίδα!

Το sport-fm.gr σας… βάζει στο αεροπλάνο με το οποίο ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Πορτογαλία, μεταφέροντας το κλίμα. Αποστολή στη Μπράγκα: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα (22/08) το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Πορτογαλία για το πρώτο παιχνίδι του στα playoffs του φετινού Champions League.

Μετά από σχεδόν 3,5 ώρες πτήσης, η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε στο… αγαπημένο για εκείνην αεροδρόμιο του Οπόρτο, που ξύπνησε προφανώς ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους, λόγω των «διπλών» του 1995 και του 2003!

Από εκεί η αποστολή θα μεταβεί οδικώς με πούλμαν στη Μπράγκα και θα επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (24/08), κάνοντας νωρίτερα μια πρωινή προπόνηση-χαλάρωμα.

Το sport-fm.gr σας βάζει στο… κλίμα της πτήσης, μεταφέροντας όλα όσα διαδραματίστηκαν σε αυτήν…

* Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα προκειμένου η αποστολή του Παναθηναϊκού να γίνει αντιληπτή από τους επιβάτες του αεροδρομίου, με τους περισσότερους παίκτες να γίνονται… πόλος έλξης και τους Φώτη Ιωαννίδη και Αλμπέρτο Μπρινιόλι να γνωρίζουν την αποθέωση.

* Για τον πιλότο της Aegean, Σταμάτη Καντιλιόρο, ο οποίος φρόντισε να υποδεχτεί τους επιβάτες με τον ύμνο του «τριφυλλιού» αλλά και συνθήματα της κερκίδας σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. Δεν ήταν μόνο αυτά, όμως, Πριν τις λεπτομέρειες της πτήσης, φρόντισε να αποθεώσει την αγαπημένη του ομάδα και να της ευχηθεί παράλληλα την πρόκριση στους ομίλους του Champions League!

* Εν πτήσει, τώρα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέλεξαν την… λύση του ύπνου, με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς να είναι ένας από τους ελάχιστους που δεν το έπραξε. Αντιθέτως, ο Σέρβος μέσος προτίμησε να δει στο τάμπλετ του ένα πρόσφατο παιχνίδι της Χέρενφεν, στην οποία και πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του...

* Από την άλλη, κάποια μέλη της αποστολής των «πράσινων» προτίμησαν να δουν ταινίες, με τον τιμ μάνατζερ, Γρηγόρη Παπαβασιλείου να επιλέγει την «’Ευτυχία», η οποία πρόσφατα «ανέβηκε» στο Netflix.

* Την… παράσταση στον αέρα έκλεψε για μια ακόμα φορά ένα από τα πλέον αχώριστα δίδυμα στις αποστολές: αυτό του Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον Μπερνάρ. Ο Ισλανδός στόπερ έχει ταιριάξει με τον Βραζιλιάνο μέσο και σε κάποιο «πηγαδάκι» λοιπόν, του εξηγούσε πως στην σωτήρια επέμβαση στο «Βελοντρόμ» στο σουτ του Βιτίνια στην παράταση, θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στο… χάντμπολ!

* Μια είδηση που προέκυψε ηταν ότι τόσο ο Χουάνκαρ όσο και ο Ρούμπεν Πέρεθ θα έχουν μέλη της οικογένειας τους στις κερκίδες του γηπέδου, τα οποία θα… πεταχτούν από την Ισπανία στην Πορτογαλία για να παρακολουθήσουν το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x