Champions League

Το πρωτοσέλιδο της La Provence: «Σκληρό»

Η γαλλική εφημερίδα «La Provence» στο πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό.

Στο πρωτοσέλιδό της η «L’ Equipe» στέκεται στην μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, όπως και η μεγαλύτερη εφημερίδα της Μασσαλίας, La Provence.

Στο πρωτοσέλιδο της σήμερα το πρωί αναφέρεται στο σοκ του αποκλεισμού της Μαρσέιγ χρησιμοποιώντας μόνο μια λέξη… «Σκληρό».

Στα όσα αναφέρει για το παιχνίδι το γαλλικό ΜΜΕ αναφέρει πως «Η Μαρσέιγ αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ: Η ιστορία μιας βραδιάς στην κόλαση» και συνεχίζει: «Αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό μετά από ένα τρελό σενάριο. Η Μαρσέιγ νικήθηκε στα πέναλτι και επιστρέφει στο Europa League».

Εσωτερικά το ΜΜΕ από τη Μασσαλία αναφέρει με γλαφυρό τρόπο… «Η βαριοπούλα. Σκληρή απογοήτευση», αρχικά και συνεχίζει: «Στο τέλος ενός απίστευτου σεναρίου και μιας βραδιάς χωρίς ανάσα όπως άλλοτε ο σύλλογος από τη Μασσαλία είδε τις ελπίδες του να φτάσει στα πλέι-οφ και να συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να χάνονται. Η ΟΜ πίστεψε ότι έκανε το πιο δύσκολο αφού προηγήθηκε με 2-0 στην ανάπαυλα, χάρη στα δύο γκολ του Ομπαμεγιάνκ ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα. Αλλά χρειάστηκε μια διαδοχή δυσμενών αποφάσεων και την ατυχή συνδρομή του Γεντουζί», αναφέρει.

Παναθηναϊκός: Το πρωτοσέλιδο της La Provence

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x