Champions League

«Λαβωμένη» η Παρί ενόψει Ντόρτμουντ - Νοκ άουτ ο Ασένσιο, αμφίβολος ο Εμπαπέ

Σύμφωνα με την L’Equipe, ο Μάρκο Ασένσιο αναμένεται να απουσιάσει από σημαντικά ματς σε Γαλλία και Ευρώπη. Αμφίβολη παραμένει και η παρουσία του Εμπαπέ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ατυχία χτύπησε δις την Παρί Σεν Ζερμέν στο «παράθυρο» των εθνικών ομάδων καθώς εκτός από την ενόχληση που ένιωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ, στα πιτς θα μείνει και ο Μάρκο Ασένσιο.



Συγκεκριμένα, ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα των Ρόχας κόντρα στην Γεωργία, με τις δηλώσεις του ντε λα Φουέντε να καθησυχάζουν αρχικά μεν, αλλά να τίθεται εκτός για τουλάχιστον 2 εβδομάδες δε.

Έτσι, οι Παριζιάνοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του 27χρονου διεθνή τουλάχιστον για τους αγώνες με Νις και Μαρσέιγ εντός και Κλερμόν εκτός, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει και από τα ευρωπαϊκά ματς με Ντόρτμουντ και Νιουκάστλ.



Η τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του Γάλλου στράικερ δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με εγχώρια μέσα αλλά δεν βρίσκεται και στο 100% της απόδοσης του. Έτσι, είναι στο χέρι του Λουίς Ενρίκε αν θα πάρει το ρίσκο να αγωνιστεί στον αγώνα της Ligue 1 την Παρασκευή (15/9) ή θα προστατευτεί για την αναμέτρηση της Τρίτης (19/9) κόντρα στην Μπορούσια για τους ομίλους του Champions League.

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x