Champions League

Πινέδα: «Άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου - Τα πάει πολύ καλά ο Πισάρο»

Συγκινημένος για το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο «TNT Sports» ο Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην ΑΕΚ αλλά και τον Πισάρο.

Τη συγκίνησή του για το ντεμπούτο του στο Champions League μοιράστηκε ο Ορμπελίν Πινέδα σε Μέσο του Μεξικού.

Συγκεκριμένα, το «TNT Sports» βρέθηκε στο «Μποσουίλ» της Αμβέρσας για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στα Playoffs της διοργάνωσης, ώστε να παρακολουθήσει τόσο τον 27χρονο άσο, όσο και τον προπονητή του και τον συμπαίκτη του στην «Ένωση», Ματίας Αλμέιδα και Ροδόλφο Πισάρο, αντίστοιχα.

Ο Πινέδα, λοιπόν, αναφέρθηκε στο ότι από εκεί που άκουγε τον ύμνο του Champions League στο σπίτι του, βρέθηκε να τον απολαμβάνει live. Επίσης, στάθηκε στην παρουσία του στον «δικέφαλο» αλλά και στον Πισάρο, για τον οποίο σημείωσε ότι προσαρμόζεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για:

-το ντεμπούτο του στο Champions League: «Όλα μου έρχονται στο μυαλό, γιατί όπως είπα και την προηγούμενη ημέρα από τον αγώνα, άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου και τώρα είμαι στην πραγματικότητα. Είσαι εκεί στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο από κοντά. Ακούς τους ανθρώπους, τους συναδέλφους μου. Είναι κάτι το υπέροχο. Γι' αυτό και το χαμόγελο της ημέρας οφείλεται σε αυτό. Στο να απολαύσεις αυτά τα παιχνίδια και να κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι το επόμενο παιχνίδι».

-το πώς βιώνει τη ζωή του στην ΑΕΚ και την Ελλάδα αλλά και τη ρεβάνς με την Αντβέρπ: «Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι συνάδελφοί μου με έχουν στηρίξει. Είμαι ένας απ' αυτούς που προσπαθώ να βελτιωθώ και να συνεισφέρω το δικό μου κομμάτι. Είμαστε μία ομάδα και ως σύνολο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

-την προσαρμογή του, επίσης Μεξικανού, Ροδόλφο Πισάρο στην Ελλάδα: «Τα πάει πολύ καλά. Ετοιμάζεται. Νομίζω ότι συνηθίζει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα: Η προσαρμογή ενός παίκτη, όταν έρχεται από το εξωτερικό, να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x