Champions League

Πινέδα: «Μπορούμε να προκριθούμε - Ίσως δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις σε αρκετές περιπτώσεις»

Ο Ορμπελίν Πίνεδα μίλησε για την ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ, λέγοντας πως υπάρχει πίστη για την ανατροπή, ενώ πρόσθεσε πως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Δηλώσεις για την ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρπ έκανε ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός χαφ ανέφερε πως υπάρχει πίστη για την ανατροπή, ενώ πρόσθεσε πως δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Νομίζω είδαμε όλοι. Όταν κάνεις φάσεις πρέπει να σκοράρεις, ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία και σκόραρε. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν η ομάδα δεν είχε ηρεμία μετά την αποβολή της Αντβέρπ: «Η αλήθεια είναι ότι στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει το γκολ. Ίσως δεν πήραμε τις αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Τα πάντα αποτυπώνονται στο αποτέλεσμα».

Για το αν πιστεύει ότι θα προκριθεί στη ρεβάνς: «Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Θέλουμε να τους δώσουμε αυτή τη χαρά. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε τις φάσεις με τη διαφορά ότι θα της μετατρέπουμε σε γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x