Champions League

Πίτσι: «Ο Παναθηναϊκός μας έχει δείξει πόσα μπορεί να κάνει»

Οι δηλώσεις του Πίτσι ενόψει της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα (29/8, 22:00).

Ο Παναθηναϊκός δίνει ακόμη έναν «τελικό», αφού αντιμετωπίζει την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ (29/8, 22:00) στοχεύοντας στην ανατροπή και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ενόψει του ματς, τους παίκτες των Πορτογάλων εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πίτσι. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός στάθηκε στη μεγάλη ποιότητα των «πρασίνων», ενώ υπερτόνισε τη σημασία του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πίτσι:

Για το πως αισθάνεται ενόψει του αυριανού παιχνιδιού: «Η ομάδα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και είναι ήρεμη. Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα δώσουμε στον αγωνιστικό χώρο τις απαντήσεις που πρέπει».

Για το ποια είναι τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού: «Τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου τα κρατάμε για μας. Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και εμείς θέλουμε την πρόκριση. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούμε».

Για τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι μας έδειξε πόσα μπορεί να κάνει. Το έδειξε απέναντι στην Ντνίπρο και στην Μαρσέιγ. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παναθηναϊκός έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x