Champions League

Κοντά στην πρόκριση η Κοπεγχάγη, «ανοιχτοί λογαριασμοί» για Ρέιντζερς, Αϊντχόφεν

Μια «ανάσα» από την επιστροφή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Κοπεγχάγη, αφού νίκησε 1-0 τη Ράκοβ Τσεστόχοβα στην Πολωνία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δείχνει πως βρίσκεται η Κοπεγχάγη. Η πρωταθλήτρια Δανίας νίκησε 1-0 τη Ράκοβ Τσεστόχοβα στην Πολωνία στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και την επόμενη Τετάρτη στη σκανδιναβική πόλη με μια ισοπαλία μπορεί να βρεθεί στις 31 του μήνα στην κλήρωση των γκρουπ.

Το γκολ των Δανών σημείωσε με αυτογκόλ ο Ρακοβίταν στο 9’, ενώ ακυρώθηκε τέρμα του Γιάννη Παπανικολάου για τους Πολωνούς, μέσω VAR.

«Ανοιχτή» άφησαν την υπόθεση πρόκριση οι Ρέιντζερς και Αϊντχόφεν, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο «’Αιμπροξ Παρξ» σε ένα συναρπαστικό ματς και την επόμενη Τετάρτη στο «Φίλιπς Στάντιον» θα χρειαστεί αμφότεροι να νικήσουν για να προκριθούν.

Οι «διαμαρτυρόμενοι» προηγήθηκαν στο 45' με τον Σίμα, όμως οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 61’ με τον Σανγκαρέ. Ο Ματόντο στο 76' έκανε το 2-1, για να έρθει ο Ντε Γιονγκ στο 80’ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.


Τα αποτελέσματα:

Τρίτη 23 Αυγούστου
Αντβέρπ - ΑΕΚ 1-0

Ράκοβ - Κοπεγχάγη 0-1

Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν 2-2

Τετάρτη 24 Αυγούστου
22:00 Μπράγκα - Παναθηναϊκός

22:00 Μακάμπι Χάιφα - Γιουνγκ Μπόις

22:00 Μόλντε - Γαλατάσαραϊ



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x