Champions League

Μπέλιγχαμ: «Όταν με ζήτησε η Ρεάλ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά»

Τον λόγο που επέλεξε την Ρεάλ Μαδρίτης το προηγούμενο καλοκαίρι, αποκάλυψε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι.

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, μέχρι το επόμενο, θα δώσει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, για την ρεβάνς του 3-3 της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι, απόψε στο Έτιχαντ(22.00), για μία θέση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Άγγλος μέσος εκπροσώπησε τους παίκτες των «μερένχες» στην συνέντευξη Τύπου και ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε, ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξε την «Βασίλισσα». Η απάντηση του ήταν απλή και άκρως κατανοητή, αφού όπως είπε όταν σε θέλει αυτός ο σύλλογος, δεν το σκέφτεσαι καν δεύτερη φορά. Τόνισε επίσης, πως είχε αρκετές συζητήσεις και με άλλους συλλόγους.

«Μίλησα με αρκετούς συλλόγους (όσο ήμουν) στην Ντόρτμουντ. Η οικογένειά μου με βοήθησε πολύ να διαχειριστώ όλες τις πληροφορίες, καθώς είναι δύσκολο να αποφασίσεις όταν αγωνίζεσαι σε μία ομάδα. Η στήριξη της οικογένειας μου με βοήθησε πολύ. Είχα καλές συζητήσεις με άλλες ομάδες, αλλά όταν με ζήτησε η Ρεάλ, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Το μέγεθος του συλλόγου, η ευκαιρία να παίξω με τόσους πολύ καλούς παίκτες και το πλάνο του συλλόγου με οδήγησαν να πω το ναι. Νιώθω ευγνώμων κάθε φορά που πάω στην προπόνηση με το έμβλημα στο στήθος. Είναι υπέροχο, δεν θα κουραστώ ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x