Champions League

Ρούνεϊ: «Θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, o όποιος δεν έκρυψε την σιγουριά του ότι με καλή μπάλα θα περάσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού.

Tην κορυφή της Ευρώπης έθεσε ως στόχο ο Γουέιν Ρούνεϊ στις δηλώσεις του ενόψει του ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν έκρυψε την σιγουριά του ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ σχολίασε και την συνύπαρξή του με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Αναλυτικά:
«Έχουμε την ποιότητα, τους παίκτες και μπορούμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Όπως η Τσέλσι έτσι και εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το εάν θεωρεί ότι η Γουνάιτεντ μπορεί να ανεβάσει και άλλο την απόδοσή της: «Πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίζουμε καλά και να προχωρήσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση. Μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να περάσουμε».

Για τη συνύπαρξή του με τον Φαν Πέρσι: «Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης, μακάρι να παραμείνουμε υγιείς και να παίξουμε στο γήπεδο μαζί και έτσι θα υπάρξουν και τα τέρματα».

Για τη μέτρια μέχρι τώρα χρονιά της Γιουνάιτεντ: «Έχουμε ευθύνες, γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, δεν πήγαμε καλά αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε καλύτερα, δυνατό φίνις, ει δυνατόν να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα θέλω να κερδίζω. Ένα τρόπαιο ποτέ δεν είναι αρκετό ειδικά όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι καταπληκτικά τα συναισθήματα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x