Champions League

Σάντσο: «Είμαι ευγνώμων στην Ντόρτμουντ»

Ο Τζέιντον Σάντσο είπε ότι θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μετά το άγονο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τζέιντον Σάντσο έχει ξαναβρεί τον εαυτό του επιστρέφοντας στη Ντόρτμουντ και χθες σκόραρε στη νίκη-πρόκριση με 2-0 επί της Αϊντχόφεν, που έστειλε τη γερμανική ομάδα στα προημιτελικά του Champions League.

«Έχω πάντα μια ξεχωριστή θέση για την Ντόρτμουντ. Εδώ έκανα το όνομά μου. Πρέπει να είμαι ευγνώμων σε αυτούς, αλλά και στους συμπαίκτες μου, που πίστεψαν σε μένα», είπε ο 23χρονος ακραίος επιθετικός στο TNT Sports και πρόσθεσε: «Είχαμε το πλεονέκτημα γιατί παίζαμε μπροστά στους φιλάθλους μας... Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο, μείναμε στο αγωνιστικό μας πλάνο και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».

Ο Σάντσο εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2021, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο rotation της ομάδας ερχόμενος σε ρήξη με τον Έρικ Τεν Χαγκ και επέστρεψε ως δανεικός στη Γερμανία τον Ιανουάριο. Σε δέκα εμφανίσεις με τους Βεστφαλούς μετρά δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x