Champions League

Έμεινε όρθια στη Σεβίλλη και έπιασε κορυφή η Άρσεναλ - Χαμένη ευκαιρία για Λανς

Η Άρσεναλ αγχώθηκε στο φινάλε, αλλά έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Σεβίλλης (1-2) και ανέβηκε στην κορυφή του 2ου ομίλου, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία στο άλλο ματς (Λανς-Αϊντχόφεν 1-1).

Πλούσιες συγκινήσεις επιφύλασσε για ακόμα μία φορά ο 2ος όμιλος του φετινού Champions League, με την Άρσεναλ να είναι εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε!

Σε ένα συναρπαστικό ματς που εξελίχθηκε σε «θρίλερ» στο φινάλε, οι «κανονιέρηδες» έφυγαν με σπουδαίο διπλό από το «Σάντσεθ Πιθχουάν», επικρατώντας 2-1 της Σεβίλλης χάρη στα τέρματα των Βραζιλιάνων, Μαρτινέλι και Γκάμπριελ Ζεσούς, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, Λανς και Αϊντχόφεν έμειναν στο 1-1 στη Γαλλία, με τους γηπεδούχους να διατηρούνται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.




Η τρίτη αγωνιστική του 2ου ομίλου:
Τρίτη 24 Οκτώβριος
Σεβίλλη-Άρσεναλ 1-2
(58’ Γκουντέλι – 45+4’ Μαρτινέλι, 53’ Ζεσούς)
Λανς-Αϊντχόφεν 1-1
(65’ Γουαί – 55’ Μπακαγιόκο)
Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Τεράρτη 08/11
Άρσεναλ-Σεβίλλη 22:00
Αϊντχόφεν-Λανς 22:00

Η βαθμολογία του ομίλου:

Σεβίλλη-Άρσεναλ 1-2, Λανς-Αϊντχόφεν 1-1

7ος Όμιλος



Σεβίλλη-Άρσεναλ:

Με σύμμαχο την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», η Σεβίλλη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα και απειλώντας πρώτη στο 10ο λεπτό με τον Οκάμπος. Από το 20' και μετά, η Άρσεναλ ανέβασε στροφές καταγράφοντας την πρώτη της καλή προσπάθεια στο ματς στο 22' με τον Ζεσούς. Και ενώ το ματς οδηγούταν στην ανάπαυλα χωρίς τη μεγάλη φάση, οι «κανονιέρηδες» ήρθαν στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να «παγώσουν» τους Σεβιγιάνους με τον Μαρτινέλι για το 0-1! Συγκεκριμένα, ο Ζεσού με μια πανέξυπνη πάσα έβγαλε στην αντεπίθεση τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πέρασε και τον Νάιλαντ για το προβάδισμα των Άγγλων.



Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, «αγκαλιάζοντας» από νωρίς το διπλό στην Ισπανία. Συγκεκριμένα, στην πρώτη ουσιαστικά φάση της επανάληψης, ο Γκάμπριελ Ζεσούς έκανε το 2-0 με απίθανο πλασέ από αρκετά πλάγια θέση, σημαδεύοντας την απέναντι πλευρά της εστίας των γηπεδούχων! Παρά το «σοκ», η Σεβίλλη, αντέδρασε άμεσα και ξαναμπήκε στο παιχνίδι πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Γκουντέλι με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ του Ράκιτις μείωσε σε 1-2!





Μάλιστα, στο 64', οι Σεβιγιάνοι λίγο έλειψε να φέρουν το ματς στα ίσα, με το δυνατό σουτ του Μαριάνο Ντίαζ να σταματά στο δοκάρι του Ράγια! Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, η Σεβίλλη πίεσε αρκετά έχοντας δύο μεγάλες στιγμές στο φινάλε με τις προσπάθειες του Ντίαζ να μην βρίσκουν στόχο.

Λανς-Αϊντχόφεν

Όπως και το παιχνίδι στην Ισπανία, έτσι και εκείνο ανάμεσα σε Λανς και Αϊντχόφεν στο «Σταντ Μπολαέρτ-Ντελελί» στη Γαλλία κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο το οποίο είχε να επιδείξει μόνο το δοκάρι των Ολλανδών στο 28ο λεπτό με τον Λοσάνο, ο ρυθμός ανέβηκε στην επανάληψη δίνοντας ένα ενδιαφέρον στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο πλασέ του Μπακαγιόκο στην αντίπαλη γωνία και έξω από την περιοχή στο 58ο λεπτό, με τους Γάλλους να απαντούν με απίθανη εναέρια προβολή του Γουαί στο 65'!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x