Champions League

Σουάρες: «Οι ‘‘ποδιές’’ ήταν η μόνη λύση»

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο με τις… ποδιές του Λουίς Σουάρες στον Νταβίντ Λούις, ο οποίος έχει υποστεί πρωτόγνωρο «γλέντι» από τους ποδοσφαιρόφιλικους. Τι είπε ο Ουρουγουανός φορ.

Η μόνη επιλογή που είχε ο Λουίς Σουάρες ήταν να κάνει τις «ποδιές» στον Νταβίντ Λούιζ, ώστε να καταφέρει να σκοράρει στο χθεσινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί στη Γαλλία για την προημιτελική φάση του Champions League. Αυτό δήλωσε ο Ουρουγουανός επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Παρκ Ντε Πρενς».

«Οι επιθετικοί πάντα ψάχνουν το γκολ και εμένα μου βγήκαν δύο καλές κινήσεις. Έπρεπε να κάνω τις "ποδιές", επειδή ήταν η μόνη επιλογή που είχα. Βγήκε μια ωραία κίνηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Και οι τρεις επιθετικοί παίζουμε σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Λέο (Μέσι) επίσης έρχεται στο κέντρο και ανοίγει τον χώρο. Γι' αυτό μπήκε το γκολ με την προσπάθεια από την δεξιά πλευρά», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και μίλησε για την εικόνα των Καταλανών κόντρα στους Γάλλους:

«Παίξαμε έξυπνα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, αλλά εμείς μπορέσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Τρέξαμε πολύ και τους έλειπαν βέβαια και αρκετοί σημαντικοί παίκτες».

Καταλήγοντας, ο Σουάρες αναφέρθηκε στον επαναληπτικό: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχουν ποιότητα και πρέπει να ξέρουμε πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x