Champions League

«Τα πήρε» με δημοσιογράφο ο Ρονάλντο! (video)

Είχε βάλει 2 γκολ. Είχε γράψει ιστορία. Κι απ’ τις πρώτες ερωτήσεις που ακούει είναι για… περσινή δήλωση του Πικέ εναντίον του. Αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάλλον είχε δίκιο που έκραξε ρεπόρτερ.

Γενικώς δεν είναι υπόδειγμα χαρακτήρα.

Ας πούμε ότι έχει δώσει πολλές αφορμές για να ισχυριστεί κανείς ότι η προσωπικότητά του δεν είναι αντίστοιχη της τεράστιας ποδοσφαιρικής του αξίας.

Αυτή τη φορά όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δίκιο που έγινε «μπαρούτι». Γιατί την έχει πέσει κι άλλες φορές σε δημοσιογράφους όταν δεν του άρεσαν ερωτήσεις. Και πιθανότατα να υπερέβαλε τότε.

Όταν όμως έχεις βάλει δυο γκολ, έχεις γράψει ιστορία ξεπερνώντας τα 500 γκολ στην καριέρα σου και απ’ τις πρώτες ερωτήσεις που ακούς είναι για δήλωση του Πικέ στα… περσινά επινίκια της Μπαρτσελόνα (σ.σ. είχε ευχαριστήσει τον τραγουδιστή Κέβιν Ρολντάν για το ότι έβγαλε στη δημοσιότητα video με τον Πορτογάλο να κάνει πάρτι για τα γενέθλιά του μετά το 4-0 από την Ατλέτικο), δικαιολογείσαι να εκραγείς. Και να πεις -όπως ο Ρονάλντο:

«Ξέρεις γιατί δεν μιλάω πιο συχνά; Είσαι έξυπνος. Πρέπει να είσαι, για να έχεις αυτή τη δουλειά. Δεν μιλάω πιο συχνά επειδή οι ερωτήσεις δεν είναι καλές. Τι σχέση έχει αυτό με το αποψινό παιχνίδι; Δεν μπορείτε να μιλήσετε για τα καλά πράγματα που έγιναν; Γι’ αυτό δεν μιλάω περισσότερο. Θέλετε να με ρίξετε στην ίδια παγίδα με τον Πικέ».



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x