Champions League

Θέλει μεγάλη προσοχή ειδικά στο ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό

Η Κράσνονταρ θα πάρει ρίσκο και ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει έτοιμος σε ό,τι αφορά την δική του εικόνα. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο πρώτο ματς επί της Κράσνονταρ επικρατώντας της ρωσικής ομάδας με 4-0 και είναι φυσικά μια «ανάσα» από την επίτευξη του στόχου του, της πρόκρισης δηλαδή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στην Ρωσία για την αυριανή ρεβάνς και αυτό που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους είναι ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί.

Καμιά ομάδα δεν προκρίθηκε χωρίς να γίνει η ρεβάνς κι αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή.

Ειδικά μάλιστα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, διάστημα στο οποίο η Κράσνονταρ αναμένεται να μπει δυνατά στο ματς για να πιέσει τον Ολυμπιακό, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ.

Αυτή θα είναι η τακτική της ρωσικής ομάδας, δεν έχει να κάνει κάτι άλλο η αντίπαλος των πειραιωτών. Ούτε βέβαια έχουν να χάσουν τίποτα οι Ρώσοι.

Θα πάρουν ρίσκο και ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει έτοιμος σε ότι αφορά την δική του εικόνα.

Θα είναι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους να ελέγξουν τον ρυθμό, ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που επισήμανε στους παίκτες του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει ούτε ν’ ακούει για πρόκριση και αυτό που είπε στους παίκτες του είναι πως η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει εξασφαλιστεί από το 4-0 του Καραϊσκάκη.

Καλά κάνει ο Μαρτίνς και προσπαθεί να βάλει τους παίκτες του σε διαδικασία «μάχης» γιατί το μοναδικό που δεν πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι είναι να θεωρήσουν πως πάνε στην Ρωσία για μια τυπική υποχρέωση.

Μια τέτοια νοοτροπία θα ήταν το μεγαλύτερο «δώρο» στην Κράσνονταρ κι αυτό που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι είναι πως ακόμα δεν έχουν μπει στους ομίλους.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την εντεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρτίνς, δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον Πορτογάλο τεχνικό. Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το ματς με την εντεκάδα του πρώτου αγώνα.

Λογικό από την στιγμή που ο Πορτογάλος έδωσε «ανάσες» σε κάποιους παίκτες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Το ζητούμενο λοιπόν για την ομάδα του Πειραιά είναι η σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι. Και με την σωστή νοοτροπία θα επιτευχθεί και ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x