Champions League

Θεοδωρίδης: «Έτσι απαντάει ο πρόεδρος στην εγχώρια αλητεία»

Με τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα συνέδεσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη ο Σάββας Θεοδωρίδης. Σε δηλώσεις του έκανε λόγο για «απάντηση στην εγχώρια αλητεία».

Στους αντιπάλους του Ολυμπιακού στην Ελλάδα αναφέρθηκε, μετά από ένα ακόμα μεγάλο διπλό στην Ευρώπη, ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0), ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι η ομάδα κάνει περήφανη όλη τη χώρα.

Πριν προτρέψει λοιπόν όλους τους Έλληνες να σταθούν στο πλευρό το δικό της, αλλά και του προέδρου της, τόνισε ότι αυτή είναι η απάντηση του τελευταίου «στην εγχώρια αλητεία».


Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Θεοδωρίδης

«Είναι περήφανοι όλοι οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο και στον Πειραιά γι’ αυτή την ομάδα. Και ειδικά γι’ αυτόν τον πρόεδρο που έβαλε το χέρι στην τσέπη και απάντησε έτσι στην εγχώρια αλητεία.

Ο Ολυμπιακός κάνει περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη. Καταλαβαίνετε τι επίτευγμα είναι να βρίσκεται ισόβαθμος ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν. Και φανταστείτε ότι έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια στην έδρα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες φιλάθλους και να τους πω να είναι δίπλα στην ομάδα και στον πρόεδρο του Ολυμπιακού γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να μεγαλουργήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x