Champions League

Τσάβι: «Φαβορί για την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν»

Την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι της Μπαρτσελόνα έχρισε φαβορί ο Τσάβι για τα παιχνίδια της φάσης των προημιτελικών του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της το ντέρμπι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη (17/03, 22:00), όμως το Champions League μοιάζει πιο εφικτός στόχος σε αντίθεση με το πρωτάθλημα όπου η Ρεάλ έχει ξεφύγει σημαντικά.

Γι’ αυτό άλλωστε το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στα «ραντεβού» με την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, παρότι αργούν ακόμη. Στη συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο του ισπανικού ντέρμπι, ο Τσάβι ρωτήθηκε σχετικά και έχρισε φαβορί τους πρωταθλητές Γαλλίας.

«Παρότι έχουμε μεγαλύτερη ιστορία από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ευρώπη με περισσότερες κατακτήσεις Champions League, τη δεδομένη στιγμή είναι σε καλύτερη φάση από εμάς. Ακόμη και οικονομικά είναι σε άλλο επίπεδο. Μπορούν να δώσουν περισσότερα χρήματα από εμάς για να κάνουν καλύτερες μεταγραφές. Γι’ αυτό είναι το φαβορί. Εμείς ωστόσο έχουμε την διάθεση να κερδίσουμε και θα το προσπαθήσουμε», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x