Champions League

Τσόρι: «Καμία προτίμηση σε αντίπαλο»

Ικανοποιημένος για το γκολ που σημείωσε στο 3-1 κόντρα στην Άντερλεχτ και την πρόκριση του Ολυμπιακού δήλωσε ο Τσόρι, που τόνισε πως δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλο.

Αντίθετα από τους Σαβιόλα και Βάις, ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και με δικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 επί της Άντερλεχτ.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το ματς, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν έχει προτίμηση για το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» στη φάση των «16» του Champions League:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για όλη την ομάδα. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο τρίτο πέναλτι που κερδίσαμε κι ενώ είχαμε χάσει δύο προηγουμένως. Είμαστε όλοι οι ομάδες οι καλύτερες, επομένως δεν υπάρχει κάποια προτίμηση. Όποιος αντίπαλος και να έρθει θα είναι πρόκληση. Εμείς όμως τώρα πρέπει απλά να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x