Champions League

Τσούμπερ: «Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μην σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη»

Ο Στίβεν Τσούμπερ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και στα εξωαγωνιστικά θέματα που πρέπει να αφήσουν εκτός για ένα 90λεπτο οι ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα playoffs του Champions League έκανε η ΑΕΚ, επικρατώντας με ανατροπή 2-1 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μαξιμίρ», σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε πολύ βαρύ κλίμα λόγω του θανάτου του φιλάθλου της «Ένωσης», Μιχάλη Κατσούρη.

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να είναι σαν «μηχανές» ώστε να αφήσουν στην άκρη τα εξωαγωνιστικά και να επικεντρωθούν στη μάχη της πρόκρισης, έστω και για ένα 90λεπτο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ:

«Ως αθλητής, πρέπει να αφήνεις εκτός τα εξωαγωνιστικά και να επικεντρώνεσαι στο 90λεπτο. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε, τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σπίτι με τη νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είμαστε σαν μηχανές. Πρέπει να είμαστε μηχανές, να μη σκεφτόμαστε και να τα βάζουμε όλα στην άκρη, ό,τι συμβαίνει. Όλοι είχαν πρόβλημα, αλλά όταν πατάς το πόδι σου στο χορτάρι, πρέπει να το απολαμβάνεις. Αυτό είναι το ωραίο μέρος του ποδοσφαίρου. Κάναμε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω, επειδή πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να πράττουμε περισσότερο. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε, γιατί το Σάββατο έχουμε άλλο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x