Κύπελλο Ελλάδας

«Check in» από σήμερα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Από σήμερα θέλουν να τελειώνουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη. Οι σκέψεις του Ίβιτς για το αρχικό σχήμα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της Ξάνθης (19:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να «καθαρίσουν» από σήμερα την πρόκριση, καθώς την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League.

Άλλωστε, στην περίπτωση που έρθει σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αυτό θα διευκολύνει τη συνέχεια, καθώς ακολουθούν ο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, όλα δείχνουν ότι ο Ίβιτς θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια σύνθεση που άρχισε στο δεύτερο ημίχρονο του πρόσφατου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά έως αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Τσίμιροτ και Σάχοφ, με τον Μυστακίδη και τον Ενρίκε στα άκρα, με τον Μπίσεσβαρ να είναι πίσω από τον προωθημένο Κουλούρη.

Στην αποστολή είναι οι Σιαμπάνης, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κάτσε και Ματθαίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x