Ιταλία

Colpo grosso η Γιουβέντους με Μπόατενγκ!

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ ζήτησε μέσα στο Σαββατοκύριακο την άδεια της Μπάγερν Μονάχου να διαπραγματευτεί με τη Γιουβέντους, την πήρε και όλα δείχνουν πως μέχρι αύριο θα είναι κάτοικος Τορίνο!

Από το… πουθενά φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί μιας από τις μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, με τον Ζερόμ Μπόατενγκ να πρωταγωνιστεί σε αυτήν…

Βλέπετε, ο 30χρονος αμυντικός ζήτησε μέσα στο Σααββατοκύριακο την άδεια της Μπάγερν Μονάχου για να δει την προοπτική μετακίνησής του στη Γιουβέντους. Οι Βαυαροί του είπαν ναι, αφού δεν υπολογίζεται για βασικός, ο Μπόατενγκ βρίσκεται ήδη στο Τορίνο κι όλα δείχνουν πως μέχρι αύριο που λήγει η μεταγραφική περίοδος θα είναι «μπιανκονέρο»!

Ως γνωστόν, ο Γερμανός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2021, οπότε η μεταγραφή του δεν εμπίπτει στην περίπτωση των «ελεύθερων» ποδοσφαιριστών. Εξ ου και ο χρόνος πιέζει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Από την άλλη, οι νταμπλούχοι Γερμανίας δεν πρόκειται να αξιώσουν κάποιο δυσθεώρητο ποσό για να τον παραχωρήσουν ενώ και η Γιουβέντους… καίγεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζόρτζιο Κιελίνι, που θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες!

Όλα δείχνουν, συνεπώς, πως, μετά από οκτώ «γεμάτα» χρόνια στο Μόναχο και επτά πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και το tremble του 2013, ο Μπόαατενγκ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μπάγερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x