Copa America

Ανακοινώθηκαν τα γκρουπ δυναμικότητας για το Copa America 2024 που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ

Ανακοινώθηκαν τα γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης της τελικής φάσης του Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι σε γήπεδα των ΗΠΑ!

Εκτός από την κλήρωση για την τελική φάση του EURO 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου (2/11, 19:00) στο Αμβούργο, μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθουμε και το πώς θα διαμορφωθούν οι όμιλοι του επερχόμενου Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί επίσης το ερχόμενο καλοκαίρι, σε γήπεδα των ΗΠΑ!

Δέκα ομάδες της CONMEBOL (ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Αμερικής) και έξι της CONCACAF (ποδοσφαιρική ομοσπονδία Κεντρικής-Βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής) θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 20 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου του 2024, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Μαϊάμι, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, έγιναν γνωστά και τα γκρουπ δυναμικότητας, με τις Βραζιλία, Αργεντινή, ΗΠΑ και Μεξικό να βρίσκονται στο πρώτο, Ουρουγουάη, Κολομβία, Εκουαδόρ, Περού στο δεύτερο, Χιλή, Παναμά, Βενεζουέλα, Παραγουάη στο τρίτο. Τέλος, όσον αφορά το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, εκεί θα βρίσκονται Τζαμάικα και Βολιβία, μαζί με τις δύο νικήτριες των playoffs Καναδάς-Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Κόστα Ρίκα-Ονδούρα.



Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις κάθε ομίλου, θα πάρουν και την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε νοκ-άουτ αγώνες, μέχρι και τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο «Hard Rock Stadium» του Μαϊάμι, στις 14 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x