Κύπελλο Ελλάδας

Crash test για Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Παίζοντας και για την υστεροφημία του, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο στο πρώτο του ντέρμπι κόντρα στον «δικέφαλο» έπειτα από 4,5 χρόνια. Το πλάνο του Ερέρα.

Θέλει να στείλει… μήνυμα στον ΠΑΟΚ.

Παίζοντας για το γόητρο, τους βαθμούς, αλλά και για να αποδείξει ότι είναι δυνατός και πάλι, ο Άρης (με αρχηγό αποστολής τον Θοδωρή Καρυπίδη) αντιμετωπίζει στις 19:00 (Cosmotesports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) τον «δικέφαλο του Βορρά» στην Τούμπα για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, στην πρώτη τους «μονομαχία» έπειτα από 4,5 χρόνια.

Μπορεί να μην παίζονται τα… πάντα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, διότι οι δύο συμπολίτες είναι τα ξεκάθαρα φαβορί (Εργοτέλης και Αήττητος Σπάτων) για πρόκριση στους «16» του θεσμού, αλλά μόνο και μόνο ότι πρόκειται για την πρώτη τους κόντρα μετά από τόσο καιρό αποτελεί μεγάλο κίνητρο.

Προβληματισμένος για το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει εμφανίζεται (ίσως να έχει αποφασίσει πλέον) ο Πάκο Ερέρα και εκτός από το συνηθισμένο 4-2-3-1, υπάρχει στο μυαλό του και το 4-3-3.

Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κωνσταντινίδης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Κολάσο και Μενέντεθ είναι υποψήφιοι για το αριστερό, ο Μάβραϊ να παίρνει φανέλα βασικού, παίζοντας δίπλα στον Σόουζα (φέτος δεν είναι βασικός), εάν δεν διατηρηθεί ο Βέλεθ.

Στα χαφ ο Σιώπης θα έχει στο πλευρό του έναν εκ των Μπάσα-Ματίγια, ενώ δύσκολα θα υπάρξει διαφοροποίηση στην επίθεση. Γκάμα, Ντιγκινί και Γκαρσία θα είναι η τριάδα πίσω από τον Γιουνές, αν δεν προκύψει κάποια αλλαγή. Μια πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Ναζλίδη.

Στο… σενάριο του 4-3-3, πιθανόν ο Μενέντεθ να ξεκινήσει στ’ αριστερά και ο Κολάσο θα πάει στην τριάδα στα χαφ μαζί με Σιώπη και Μπάσα ή Ματίγια. Σε αυτή την περίπτωση την τριάδα της επίθεσης θα απαρτίζουν οι Γκάμα, Γκαρσία και Γιουνές. Εκτός αν ο Ισπανός τεχνικός θελήσει να εκμεταλλευτεί την κόντρα επίθεση, βάζοντας τον Ντιγκινί στη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x