Stoiximan Super League

D-Day για «Σίφο»

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα στον Παναθηναϊκό για την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να… πονοκεφαλιάζει τη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με το μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ.

Ο εκπρόσωπος του Κροάτη στόπερ θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και θα συζητήσει τους όρους της ανανέωσης του πελάτη του για άλλα τρία χρόνια στην ομάδα.

Εκείνο που προέκυπτε τις προηγούμενες ημέρες ήταν πως η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό δεν είναι μεγάλη, αλλά μία ημέρα πριν από το κρίσιμο ραντεβού με τον Κνεζ ήρθε ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Κάποιοι εκτιμούν πως αυτό είναι ένα διαπραγματευτικό «όπλο» της πλευράς του διεθνούς άσου, ώστε να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το «τριφύλλι».

Από τη μεριά του, ο Σίλντενφελντ έχει εκφράσει πολλές φορές την ικανοποίησή του που παίζει στον Παναθηναϊκό και του αρέσει το πρότζεκτ του συλλόγου, ο οποίος του χρόνου θα προσπαθήσει να διεκδικήσει από την αρχή της σεζόν το πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που ο Κροάτης έχει «δέσει» ότι θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, θα ήθελε να εξασφαλίσει και καλύτερους οικονομικά όρους, ώστε να μπορέσει να δώσει τη θετική του απάντηση.

Όλα αυτά θα συζητηθούν σήμερα με τον μάνατζέρ του, με τους διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x