Ισπανία

Ντανίλο λένε και... κλαίνε στην Μαδρίτη!

Στο επίκεντρο της κριτικής παρέμεινε ο Βραζιλιάνος, Ντανίλο, μετά και το αυτογκόλ που σημείωσε στη ρεβάνς-αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Θέλτα για το Κύπελλο Ισπανίας.

Στο στόχαστρο των Ισπανών δημοσιογράφων -και όχι μόνο- έχει μπει τον τελευταίο καιρό ο Ντανίλο, ο οποίος με τις εμφανίσεις του επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί δεν απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του Ζιντάν.

Ο Βραζιλιάνος μπακ χρειάστηκε να πάρει φανέλα βασικού στα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας των τραυματισμών που ταλαιπωρούν τη «βασίλισσα» εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, και κατάφερε να σημειώσει 2 αυτογκόλ σε διάστημα δυο εβδομάδων, και τα δύο στο Copa Del Rey.

Το χθεσινό αυτογκόλ ήρθε σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης, στο 44’ λίγο πριν την ανάπαυλα στο «Μπαλαίδος» και ουσιαστικά «γονάτισε» τους Μαδριλένους στην προσπάθεια τους να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Δεκατρείς ημέρες νωρίτερα, ήταν κόντρα στη Σεβίλλη, πάλι για το κύπελο, όπου ο 25χρονος αμυντικός βρήκε τα δίχτυα της δικής του ομάδας.

Και φυσικά δεν είναι μόνο τα αυτογκόλ το πρόβλημα (ακόμα και ο Σέρχιο Ράμος έβαλε τις προάλλες), αλλά η συνολικότερη αμυντική του συμπεριφορά που δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο ίδιο συμπέρασμα φαίνεται να έχουν καταλήξει και οι φίλαθλοι της Βασίλισσας, οι οποίοι στο τελευταίο παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στην Μάλαγα για το πρωτάθλημα στο 'Μπερναμπέου' αποδοκίμασαν τον νεαρό Βραζιλιάνο.

Ίσως πάλι να τον κρίνουμε αυστηρά και οι επιδόσεις του να σχετίζονται με το ότι δεν έχει ρυθμό και παιχνίδια στα πόδια του όμως στην συγκεκριμένη ομάδα όπως και στα άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, καλώς ή κακώς, πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία ακριβώς όταν σου δίνεται γιατί μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη.

Και αυτό το διάστημα για την Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, και ο «Ζιζού» δεν έχει χρόνο και βαθμούς για χάσιμο, με τη μάχη στην La Liga να κορυφώνεται και με το Champions League και τις αναμετρήσεις κόντρα στην Νάπολι να είναι προ των πυλών.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x