Stoiximan Super League

Deal ΠΑΟΚ για Ουάρντα!

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» ήρθε σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό και ο Αιγύπτιος θα υπογράψει προσεχώς το συμβόλαιό του.

Φόρα έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, ύστερα και από τα παράπονα του Ιβάν Σαββίδη για την… αργοπορία που είχε σημειωθεί στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ουάρντα, καθώς υπάρχει πλέον συμφωνία ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και στον Παναιωλικό, όπου ανήκει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, ενώ τα έχει βρει μαζί του και ο Αιγύπτιος.

Ο Ουάρντα είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με τον ΠΑΟΚ και αυτό πρόκειται να συμβεί τα επόμενα 24ωρα. Εκτιμάται ότι το πολύ τις επόμενες δύο ημέρες θα το έχει πράξει παρότι βρίσκεται στην Γκαμπόν για το Κόπα Άφρικα. Ο 23χρονος αναμένεται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του ώστε να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Επιπλέον, ο Λούμπος Μίχελ θα μεταβεί την Κυριακή στη Γαλλία για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τη Ρεν για τον Πέδρο Ενρίκε, που θα καλύψει το κενό του Γκάρι Ροντρίγκες και παράλληλα είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί και η απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x