Αγγλία

EΠΙΣΗΜΟ: Ο Πογκμπά επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ!

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον ανακοίνωσε μέσω ενός φανταστικού βίντεο!

Άργησε να συμβεί αλλά εν τέλει πραγματοποιήθηκε! Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πλήρωσε στη Γιουβέντους για την απόκτησή του 105 εκ. ευρώ (με τα μπόνους θα ανέβει κι άλλο το ποσό), όπως ανακοίνωσε η «Μεγάλη Κυρία» και έτσι ξεπέρασε τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2013 κατά 5 εκ. ευρώ.

Ο 23χρονος μεσοπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ποια θα είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του. Παράλληλα, θα λαμβάνει εβδομαδιαίως το ποσό των 340 χιλ. ευρώ, δηλαδή κάτι παραπάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το μήνα και κοντά στα 20 εκ. ευρώ ετησίως!







Από την μεριά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να τον παρουσιάσει με κάτι λιγότερο από το φανταστικό βίντεο που ετοίμασε, στο οποίο εμφανίζεται ο Γάλλος ποδοσφαιριστής και αναφέρει «I am back» (σσ. επέστρεψα).










Μετά από αυτή την μεταγραφή μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πως ο Ζοσέ Μουρίνιο... τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς προσέθεσε στη «φαρέτρα» του έναν από τους ποιοτικότερους και καλύτερους μέσους στον πλανήτη, ο οποίος μαζί με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Μικιταριάν και τους υπόλοιπους «κόκκινους διαβόλους» αναμένεται να αποτελέσουν ένα τρομερό ρόστερ, ικανό για πολύ μεγάλα πράγματα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά δήλωσε ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Μουρίνο και παράλληλα μίλησε για τα χρόνια του στη Γιουβέντους. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω στη Γιουνάιτεντ. Ήταν ανέκαθεν ένας από τους συλλόγους με ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Απόλαυσα τα χρόνια μου στη Γιουβέντους και έχω φανταστικές αναμνήσεις από μία σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες», ανέφερε.




Από την άλλη μεριά, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε παρά να μην δηλώσει ικανοποιημένος για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής: «Ο Πολ είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα αποτελέσει βασικό μέλος της Γιουνάιτεντ, που θέλω να χτίσω για το μέλλον. Είναι γρήγορος, δυνατός, σκοράρει και διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από πολλούς παίκτες. Είναι νέος και θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να είναι το επίκεντρο του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x